Kunstroute 2023

Kunstroute 2023 van de Kunstkring Wognum

Op zaterdag 6 en zondag 7 mei organiseert de Kunstkring Wognum weer een kunstroute door Wognum. U kunt op beide dagen tussen 12 en 17 uur het werk van Wognumse kunstenaars bekijken.

In de afgelopen periode is niet alleen het ledental van de Kunstkring toegenomen, maar ook de verschillende disciplines die worden beoefend. We kunnen nu een boeiende verscheidenheid aan kunstuitingen aanbieden, die zeker door de bezoekers zal worden gewaardeerd.

Op de routekaart(klikken) kan men zien dat er heel veel plekken bezocht kunnen worden, van de Grote Zomerdijk tot de Oosterwijzend en alle plekken die daar tussen liggen. In totaal 14 locaties.

De exposanten (klikken) laten hun werk zien in of bij hun eigen huis en soms in het atelier van een medekunstenaar die gastvrij een plekje heeft ingeruimd of in een aparte ruimte zoals in de Protestantse kerk op de Raadhuisstraat.

Wilt u het hele rondje doen dan is de fiets het beste vervoermiddel. U bent overal van harte welkom en de toegang is gratis! Omdat we begrijpen dat de meesten van u graag willen weten wat er zoal te zien is, is ook de lijst van adressen en exposanten op de website vermeld.

Wij hopen dat u zult genieten van de kunst uit uw eigen omgeving.

Een routekaart, zoals de website is ook als een papieren versie bij de exposanten te verkrijgen