Herfstexpositie november 2021

Op 13 en 14 november is het kunstweekend gehouden in de Hervormde Kerk in Wognum. De openingstijden waren op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie kunt u vinden op deze Poster herfstexpositie 13 november 2021.

Van de volgende deelnemers kon men het werk tijdens deze expositie komen bekijken: Koos Kenter, Mary Dam v.d. Eng, Pierre Derix, Anneke Helder,Nanda Eliazar, Thea Koopman, Klaas Jan Kool, Sandra Rethmeier, Marian Commandeur, Ben Broersen, Ria Baak, Martijn Weiffenbach, Joke Akkerman, Ans Koenis-Besseling, Cees Bakker, Heleni Greeve, Floris Rosenbrand, Janneke Rosenbrand, Gre Huisman, Lynn Huisman, Tonny Badoux.

Tijdens de expositie gaf Yvonne Beentjes een demonstratie van dotpainting. Yvonne zegt hier het volgende over. “Dotpainting is de traditionele teken en schildertechniek van de Australische Aboriginals. Je kan het op vele ondergronden doen. Ik zelf werk op canvas doek en steen en gebruik hiervoor acryl verf. Ook maak ik kettingen met deze kunstvorm.”

Zowel op zaterdag als zondag was er veel belangstelling, waardoor deze expositie zowel door de bezoekers als de exposanten zeer positief is ervaren. Onderstaand een impressie van de tentoonstelling, genomen op een moment dat de tentoonstelling nog niet open was. Men krijgt zo wel een goede indruk van het tentoongestelde werk.